Vijesti
ЈAVNA PREZENTACIJА“ KULTURNA SARADNJA PRIJEPOLJA I PLJEVALJA KROZ VIJEKOVE“ PDF Štampa El. pošta

ЈAVNA PREZENTACIJА“ KULTURNA SARADNJA PRIJEPOLJA I PLJEVALJA KROZ VIJEKOVE“ ODRŽANA JE 18.02.2011 GODINE U 18  SATI U SALI SKUPŠTINE OPŠTINE PLJEVLJA

 

Opširnije...
 
Potpisan Memorandum o saradnji opština Pljevlja i Prijepolje. PDF Štampa El. pošta

U okviru projekta "SARADNJA BRIŠE GRANICE "koji je podržala Evropska Komisija kroz IPA program -prekogranična saradnja Srbja-Crna Gora koji zajednički realizuju NVO"Bonum"-Pljevlja i Centar za istraživanja u politici"Argument" iz Prijepolja potpisan Memorandum o saradnji opština Pljevlja i Prijepolje .

Opširnije...
 
PROJEKAT "SARADNJA BRIŠE GRANICE" PDF Štampa El. pošta

CENTAR ZA ISTRAŽIVANJA U POLITICI „ARGUMENT“- PRIJEPOLJE
NEVLADINO UDRUŽENJE“BONUM“- PLJEVLJA  realizuju
PROJEKAT“ SARADNJA BRIŠE GRANICE“

Podržan od Evropske Komisije u okviru IPA programa Prekogranična saradnja Srbija-Crna Gora

Pogranicni gradovi Prijepolje I Pljevlja su udaljeni 32 km Veoma je losa sradnja na svim nivoima. Zbog ne postojanja redovne saobracajne linije gradjanima je otezana komunikacija ,sto uzrokuje nemogucnost saradnje,porodicnih posjeta,kulturne I ekonomske razmjene. Posebno je znacajno jer su  gradjani Pljevlja upucena na zeleznicku prugu preko koje  mogu lakse putovati po regionu.

Opširnije...
 
V generacijа Škole demokrattije i ljudskih prava PDF Štampa El. pošta

Uz podršku Komosije Vlade Scne Gore za raspodjelu sredstava odp rihoda na sreću Navladino udruženje Bonum –Pljevlja realizuje aktivnosti Omladinskog dijalog kluba  značenje internacionalne saradnje za održanje i ostvarenje ljudskih prava i mira u svetu nastavljnjem  organizovanja V generacije Škole demokrattije i ljudskih prava. za učenike i omladinu urbanog i ruralnog poručija Pljevalja.

Opširnije...
 
KAMPANJA”ZAJEDNO PROTIV DROGE!” PDF Štampa El. pošta

Komisija Vlade Republike Crne Gore  za dodjelu sredstava NVO iz dijela prihoda od igara na sreću podržala je  kampanju: “Zajedno protiv narkomanije! “ koji je  Nevladino udruženje  “Bonum” počelo realizovati krajem  2010 i koja će  trajati  do proljeća 2011 godine.

Opširnije...
 
Završen projekat PDF Štampa El. pošta

Uspješno je realizovan projekat ”TVOJE PRAVO DA ZNAŠ”.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>

Strana 3 od 4

Copyright © 2010, NVO "Bonum" Pljevlja, Crna Gora

Design by Dženan Strujić. All rights reserved.